Newbie växer!! :)

Jag är som ni säkert vet helt såld på serien Newbie från Kappahl. Och alltid har jag gruvat mig för att barnen ska växa ur stl 74. För sen finns de inge större storleker i den serien. Men nu så gör de det!!! Från och med vecka 10 2013!

Newbie sträcker sig då ända upp till stl 98! Hurra!! :D

Jag ser verkligen fram emot våren och sommaren nu kan jag lova!! :) Harmoniiiiii!!

4 tankar om “Newbie växer!! :)

  1. Åååh vilken lycka! Älskar deras kläder och tyckte det var så tråkigt när min son växte ur dom! Yaaaay! :D

    • Ja men visst är det helt fantastiskt!! :):) Vilde har just nu stl 80 (liten kille) så jag hoppas att vi kommer att klara oss hela våren och en bit in på sommaren :) Newbie tycker jag dessutom är ganska stora i storlek så hurra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s