HIIT

Igår började jag men en ny utmaning. Jag hoppas att jag kan avsluta den trots att jag är lite sjuk.

Den är en utmaning som pågår i 30 dagar. Det är högintensiv intervallträning :) Man jobbar alltså 50sek och vilar 10sec under ca 12-15 minuter per dag. Jag har dessutom lovat mig själv att vara ute minst 30 minuter per dag. Det spelar ingen roll om jag står stilla, promenerar, rider eller what ever, huvudsaken är att jag är utomhus och får friskluft. Det gör verkligen skillnad! :)

Som sagt, igår började den och då bestod träningen av ett fit test. Jag orkar inte skriva övningarna men för att lätt hitta mina resultat så; 24,B20,11,90,B24,B30,20,15,B10,24,16,15. Får se om det blir någon skillnad den 8 feb. Om jag ens orkar följa utmaningen hela vägen ;)

En tanke på “HIIT

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s