Inskolning!

I morgon börjar Vildes inskolning hos dagmamman.

Vi ska gå dit 09.30 och leka lite utomhus med de andra barnen. Sen ska vi gå in och se oss runt lite :) På torsdag ska han få vara där lite längre och jag kommer att smita hem. Sen på fredag klarar han det kanske själv :) Vilde är väldigt trygg med andra, även i okända miljöer och han älskar andra barn! :)

Jag tror att Vilde skulle fixa det hur bra som helst med att jag går hem redan dag ett, men jag förstår varför man ska vara med. En sak som jag oroar mig lite över är att de ska sova i vagn. Vilde och en annan 1.5åring. I vagn utomhus. Vilde har aldrig sovit spec. bra i vagnen här hemma. Men dagmammor har säker sina magiska knep! ;)

Tider får vi i stort sett välja själva. Jag antar att det blir 09-14. Jag hade gärna haft det 10-15 men vi får se. Rätt var det är så blir det 08-13! :)

-Liten börjar bli stor-

2 tankar om “Inskolning!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s