Febern direkt från helvete.

Stackars barn.

Vilde bus har blivit smittad av systeryster och verkar ha tagit det tusen gånger värre. Mancold ligger långt ner i åldern alltså? ;) Nej men allvarligt, han har haft hög feber som kommit och gått ända sen i onsdags. Det är supertrist att se honom så där hängig. Visst, han blir supergosig och kan somna lite varstans men han blir ju även väldigt lättstött och pirig.

Tur att lillasyster är snäll nog och låter honom sova en stund mot henne :)

Jag är glad över att det blev så täta barn men skulle jag göra om det? Både ja och nej.

Jag är i alla fall glad för att de redan nu tycker om varandra så mycket. Men kan se på Elva hur hon idoliserar Vilde och han i sin tur skulle nog göra i stort sett allt för sin lillasyster. Han är trots att han är så liten otroligt varsam och snäll med Elva. Han ger henne medicin på sked, han matar henne med flaskan, han tröstar henne med nappar och kramar och han har aldrig bockat, slagit eller petat på henne så det gjort ont. Alltså inte petat i ögonen eller dylikt. När Elva ska sova lunch så är det Vilde som går och styr henne i vagnen. Runt, runt här i huset.

Nu håller vi tummarna för att detta håller i sig och att de fortsätter vara vänner under uppväxten :) Har några av er läsare någon erfarenhet av täta syskon? Alltså, har ni något äldre eller yngre syskon som det bara skiljer ett år mellan? Hur har det varit? :)

4 tankar om “Febern direkt från helvete.

 1. Fina vilde!! Men hög feber som kommer och hår, kan det inte vara öroninflammation?? Hoppas de kryar på sig snart, tycker set är dags att ses snart igen! Kram kusin!

  • Men kära nån, där sa du något. Jag har inte ens tänkt på öroninflammation! Men han verkar inte ha ont i öronen? Jag hör av mig så fort vi kommer ur detta :) Kram

 2. Hej;

  Har lite funderingar då jag fick mitt första barn i mitten av juli 2012 med kejsarsnitt, nu har vi fått reda på att vi är gravida igen med BF början/mitten av augusti. Detta är ju väldigt tätt, men det som oroar mig mest är just att min BM sa att vi inte fick bli gravida på minst ett år då nummer ett föddes med kejsarsnitt. Vet att även du har snitt bakom di och vad fick du för info? Varför jag frågar är för att vi är i vårt semesterhus i florida till maj, så jag kommer få gå till en ob/gyn här, men känner mig lite tryggare om du har lite mer nyttig info.

  Tack på förhand

  Emma

  • Hej Emma,

   Grattis till plusset! :)
   Den skillnaden kommer ju att vara exakt som den mellan Vilde och Elva :) Intensivt men fantastiskt härligt ändå!

   Det står ju på en massa sidor att man ska vänta minst ett år och det är även många BM som säger det men jag frågade min doktor (överläkaren på kvinnokliniken) om det och hon sa att det efter första barnet inte finns någon tidsgräns för när man bör bli gravid eller inte så till vida att sårläkningen och återhämtningen varit normal. Hon tyckte att den där 1 års regeln är gammalmodig och att det mer handlar om att man måste vara mentalt redo. Livmodern läks inom 6-8 veckor (om ingen komplikation typ infektion uppstått). Sen rekommenderar man 6 månader för att kroppen i övrigt skall återhämta sig.

   Jag blev ju gravid lika snabbt som du efter Vilde plus att jag gick upp närmare 30 kilo och det var då inga problem! De finns ju dem som blir gravid typ direkt efter snitt och det verkar ju också fungera! Man blir ju inte badbollsstor första veckan direkt! :)

   Men jag tycker du ska prata med din BM om detta, för detta är ju bara min erfarenhet av det hela och alla fungerar vi olika! :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s