Olycksfågeln Pullan

Stackars lilla Pullan.

Pullis

Hon har legat och haft jätteont sen igår så idag ville jag inte vänta längre utan åkte in till veterinären. Vi hade tur, för i kväll var det Elsa som hade jouren! Hon är så fantastisk med djuren och jag blir alldeles varm när jag träffar henne :) Så fungerar det med en person som har den den där genuina auran omkring sig! :)

Pullan

Hur som helst så kände hon igenom Pullan och vi såg att hon var lite blåslagen vid svansroten. Hon hade otroligt ont och fick smärtstillande som jag ska fortsätta att ge henne i morgon. Jag tror verkligen att hon behövde det för när vi kom hem och hon legat till sig lite så började hon krafsa på dörren för att ta sig ut. Det är en enorm förbättring jämfört med att bara ligga still och maximalt släpa sig till vattenskålen 5cm längre bort.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s