HUNTER REA!

Whop, whop!!

Nu är det REA på Hunter! :)

hunter campadre

Hunter har funnits i flera år och är ett traditionellt företag. Från att ha varit ett varumärke som hade sin Bas i Skottland och marknad i Storbritannien till att bli ett märke känt och använt över hela världen!

campadre cmpadre

 

Jag såg att det även var REA på samma regnställ som jag beställde innan jul. Och har ni ännu inget regnställ så kan jag bara rekommendera CRAFTs. Supersnygg!! Till våren så kommer jag nog att använda regnjackan som en vanlig allvädersjacka om jag ska vara ärlig! :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s