Formen =/

Nytt år, nya möjligheter, friska tag och schystare kropp!

Dagens form känns så där. Visst, jag måste acceptera att jag burit två barn sen 2010 men det göra det faktiskt inte lättare. Inte för mig. Och ja, jag vet att det finns de som aldrig ens varit i den form jag är nu. Men detta handlar inte om dem.

Jag skäms för att jag inte tagit tag i detta tidigare. Jag har på något sätt vuxit fast i soffan. Men som jag sa så ser jag 2013 som ett förändringens år och jag har ju faktiskt fått hem mitt regnställ nu OCH mina nya trekking skor så jag har absolut inget att klaga på gällande vädret nu så länge det håller sig ovanför 5 minus. Jag bara måste he ut mig. 40 minuter om dagen, minst! Okej, det kanske inte är så realistiskt nu när jag tänker på det. Men det är min ambition.

  

Åtta kilo mina vänner. Det är det som ska bort. Sex om två av dem blir till muskler ;) Det borde man väl ändå kunna lösa. Med lite disciplin så :) Vilde ska ju börja hos dagmamma nu på tisdag och då ska jag faktiskt ta tillfället i akt och röra lite på mig!

Jag har alla verktyg i världen för att fixa detta. Nu gör jag det. Jag sa samma sak i höstas. Men jag känner ett annat driv nu så håll tummarna för att jag lyckas!

 

3 tankar om “Formen =/

  1. Jag tycker att du ska vara fantastiskt nöjd med din form efter två täta graviditeter, men i slutänden handlar det om att man måste vara nöjd själv och jag hoppas att du kommer dit :) Har för mig att du snittades? Gjorde du något speciellt för att underlätta och hjälpa läkningen efteråt?

    • Tack Linda :) Yep, det blev snitt båda gångerna! Jag har inte gjort något alls faktiskt. Jag tänkte tejpa snittet, men jag fick en allergisk reaktion mot själva tejpen så jag struntade i det. Det har läkt relativt snyggt ändå. Det är lite precis på mitten som jag tycker är lite tjockt, men har man lätt att bilda keloida ärr så är det bara så. Det blir ju oftast de där upphöjningarna där ärret ”slits”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s