400 000 besök!

Jag läste precis min WP annual report :) Det är ju helt otroligt men jag har faktiskt haft nära på 400 000 besök i år!!

400000

Ett tag kollade jag ofta statistiken på bloggen, men jag blev lite stressad över den och kände lite prestationsångest över det hela. Som att ni skulle bli besvikna på mig om jag inte uppdaterade med en massa inlägg varje dag så jag slutade titta på den så noga. Men nu när jag fick årsrapporten blev jag faktiskt överraskat glad :) Tänk så många som faktiskt hänger med oss i livet. Vad härligt! :)

Självklart så hade jag en peak i Juli när Elva kom, men ändå, ni är ju ett gäng som återkommer!

Jag kan bara hoppas på att ni finner oss läsvärda och att ni kanske får energi och lite inspiration av att återkomma :)

Jag har sagt det förr och gör det igen, Ni läsare är GULD!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s