Julafton!

Ho ho ho!

På julaftonsmorgon satte vi oss i soffan och myste lite. Jag hade lovat Vilde en julklapp men sa att vi kanske skulle vänta på att pappa skulle kliva upp och öppna då, när vi alla var med. Det höll så klart inte Vilde med om och mulnade ihop lite. Jag hade inte hjärta att neka honom julklappen längre utan sa okej, spring och öppna den då! :)

 

Tror ni killen sken upp som en liten sol eller? Herreguuud! Mattias hann faktiskt komma upp men det var med nöd och näppe!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Vilde älskar att se på fåret Shaun, jag tror mest det har att göra med traktorn men fåren är rätt roliga också. Så Vilde fick fåret Timmy i morgonklapp :)

Efter barnen sovit lunch packade vi ihop oss och åkte upp till Svedje. Det blev lite senare än tänkt men det gick bra ändå :) Jag tog tyvärr nästan inge kort denna jul. Varför vet jag inte. Minnet på min mobil är fullt och jag glömde kameran i jackan? Synd är det i alla fall! Jag har dock två bilder att dela med mig av :)

 

Detta är den fina stora granen! Jag skulle också velat ha en riktigt gran hemma men det går inte. Vi har det alldeles för varmt och sen kör Vilde traktorn in i granen hela tiden så den skulle barra av sig alla barr på mindre än en dag.

Och här har vi Vilde. Han har samma skjorta och väst på sig som han hade förra julen men vad göra det? :) I år sitter det mycket snyggare! Västen kan man inte riktigt stänga om det ska vara bekvämt men jag tycket att det är snyggare när den är öppen!!

Vi fick alla fina klappar och åt oss proppmätta på julmat. Barnen höll igång hela kvällen och stupade sen i säng :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s