Uppesittarkväll!

Ja hörni, igår var det uppesittarkväll :) Jag vann 100 spänn på de tre lotter vi köpt. Och jag ringde upp närmare 200. Så det var en förlust detta med bingospel, haha! Men trevligt var det, och rätt roligt också! Vi var ett gäng om åtta som satt och tittade och sällskapade framför glögg och godsaker :)

Tildes klänning var förresten väldigt fin, men hon såg inte speciellt bekväm ut i den =/ Hon är som vackrast när de inte piffat henne så mycket. När hon är lite mer naturlig. Så som hon är på nyhetsmorgon :) Vi hade dessutom en rätt rolig diskussion om hur vida det var hennes bröstvårtor som trängde fram genom tyget eller om det var sömmarna på klänningen som gjorde att det bara såg ut som det. Jag tror på det först nämnda. Synd att jag inte hittar någon bild på den :(

Ja, ni förstår.

En tanke på “Uppesittarkväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s