Struken!

Tänka sig. Men dagen innan igår strök jag 30m skrynkligt lin. Det var alla gamla paneler som jag bara tvättat och sen stuvat undan i en ikeapåse. Jag fick ett mindre bryt och tog nu tag i det hela. Lin ska vara rakt och slätt inte skrynkligt =P Så fram med strykarn och på med värmen!

Det känns som en befrielse när det nu är gjort! Visst, jag vek ihop dem igen och stuvade undan upp på vinden men denna gång var de iaf släta och går att använda på direkten om jag skulle vilja :)

Skrynklor är nog bland det sötaste ord som finns. Bara så där.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s