I finally found what I’ve been looking for.

Kameraladdaren, check!

Äntligen har den kommit tillrätta och jag kan nu börja ta lite mer bilder :)

Jag ska verkligen bli bättre på att använda kameran igen, bilderna blir ju så mycket finare då. Men det är ju så himla enkelt att bara plocka upp mobilen och fota. Nu är det så att jag har fått slut på minne och inte kan ta endaste bild till med mobilen om jag inte raderar en massa först. Så just nu verkar jag ändå inte ha så många val förutom att använda kameran! :)

 

Älskade ungar! Jag kommer att fota er så galet mycket under åren så kommer, om ni bara visste! :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s