God Jul

Hej  och hallå! :)

Jag önskar er alla en riktigt God Jul!

Vi ska snart bege oss ut till mamma och förhoppningsvis se på lite kalle och öppna paket :) I vanliga fall brukar vi öppna paket ganska sent på kvällen men jag antar att det blir tidigare nu iom barnen? Efter Kalle?

På tal om detta med julklappar. Många vill ha en tomte som kommer och det känns som jag är den enda som inte vill ha det? Och hur blir det sen för Vilde när han träffar sina kompisar hos dagmamman osv? De kanske sitter och berättar att tomten kom hem till dem med en massa klappar och då kanske Vilde säger att vadå, tomten finns inte! Eller så blir han ledsen och frågar sig varför inte tomten kom hem till honom? Jag har och kommer inte säga om tomten finns eller inte till Vilde men jag vill inte införa tomte med klappar är hemma.. Klurigt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s