VICHY Liftactiv Serum 10

 

 

Jag önskar mig denna! känner att det börjar bli dags att adressera de små rynkor och skavanker som dykt upp under de senaste två åren =P Någon som prövat denna?

vichy

Antirynkserum med utslätande effekt, rynkor upplevs mindre tydliga.Mycket lätt serumkonsistens baserad på lätta oljor gör huden mjuk och sammetslen.Testad på känslig hud.Lätt parfymerad och utan parabener.

Jag har tyvärr bara läst dåliga recensioner om den. Det verkar som om folk inte gillar den silicon-liknade känslan den kan ge. Jag gillar heller inte den, för så tycker jag att Make up store’s serum är =P Men jag vet ju inte än, för jag har inte prövat! ;)

En annan goding jag spanat på är Vichys Aqualia Thermal fuktgivande serum. Kanske den vore något?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s