Julcupcakes!

Nomnomnom!

Jag gjorde nyss en provomgång med julcupcakes som jag tänkte att vi skulle kunna mumsa i oss under uppesitterkvällen på söndag! :)  De blev supergoda! Är helt galet nöjd över kroppen! Den fick en perfekt fuktighet eller vad man ska säga :)

Frostingen vart också väldigt god. Den fick smak av nejlika, kanel och ingefära :) Men jag funderar på om man kanske ska göra en varian av mögelost? Det är ju så himla gott!! :)

Jag var förresten och skulle köpa det där uppesittarpaketet som innehåller två bingolotter och ett spel på v75. Men vet ni vad, de går inte att köpa förrän på söndag morgon! =P Rätt vilseledande reklam de kör på tvn nu kan jag ju tycka i så fall! =P

2 tankar om “Julcupcakes!

  1. Det ska gå att köpa uppesittarpaktet sedan förra veckan, dock går det inte att spela på vanliga V75 före söndag morgon men Julharry går att skaffa som man får i paketet.

    • Tack för den infon! :) Tänk om tjejen i kassan kunde sagt det men hon sa att jag kunde få välja mellan ett tillgodokvitto som jag kunde hämta ut v75an för på söndag eller att få 4 bingolotter i stället för två. Så dumt :(

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s