Bandit!

Vi har en liten bandit i huset!

Jag öppnade pepparkaksburken nu i kväll, stoppar ner handen, tar den första bästa kaka som dyker upp och tataaa! Någon annan hade visst hunnit före och mumsat i sig en liten bit. Undra vem som kan ha gjort det?! VIIIIIILDE!! ;)

Ledsen att ni inte får så mycket bilder just nu. Men jag har sökt mig galen efter laddaren till kameran. Hittar jag den inte under kvällen ger jag upp och köper en ny laddare!! Jag vill ha mer bilder, pronto!! :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s