Nyårsklänningen

Mm. Dags att bege sig på jakt efter årets nyårsklänning. Till min stora förtjusning har jag hittat en sida, Uniprice, som samlar många märken, runt 1000 stycken tror jag och med deras prisjämförelsetjänst kan man snabbt se var det är billigast att handla! :) Hurra!

uniprice

I år vill jag ha en maxiklänning tror jag, helst en draperad. Känner mig inte så bekväm i mig själv just nu och då kan ju en löst sittande maxiklänning vara skönt! ;) Jag har bland annat kolla in dessa;

maxidressSkärmavbild 20o12-12-17 kl. 10.27.06

 

Men än är det länge kvar ;)  Känner jag mig själv rätt så har jag väl snart ändrat mig och vill ha något helt annat, haha! Vad ska ni ha på er på nyår??

En tanke på “Nyårsklänningen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s