Att få ta det lugnt.

Ibland är det så skönt att bara kunna ta det lugnt. På fredagar till exempel. Det är få saker jag kan tycka är så härligt som att få ta ett glas vin på kvällen efter att barnen ha lagt sig. Sitta och mysa framför TVn med lite kex och ost. Hallelulja för timmarna efter 19.00! :)

Just nu håller jag på att försöka tömma vårt vinförråd för att uppdatera med lite nya viner!

Jag hade faktiskt en period då jag gick på vinprovningar. Riktigt roligt. Kanske en grej jag borde ta upp igen? :) Och precis som med allt annat jag ger mig på så är det ju 100% så nu har jag 3-4 st tjocka, tunga vinböcker hemma, haha!! Inget jag behöver köpa denna gång alltså!

3 tankar om “Att få ta det lugnt.

    • Jag använde Ballybandit. Men jag vet faktiskt inte om det fungerade eller ej =/ Använde den bara några få gånger. Det finns lite skrivet om det på bloggen :) Sök på bandit eller ballybandit i sökfältet så borde det komma upp :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s