Superjuice!

Herregud så gott!!! :)

Igår tog jag mig en tur med monkeyn till affären. Jag näst intill självdog av törst innan jag kom fram till affären. Denna vagn är INTE gjort för lössnö kan jag lätt konstatera. Det räckte med en liten oplogad kant och vi satt fast. Jag fick då vända vagnen och backa över den bit det var dåligt plogat. Det spelade ingen roll om jag låste framhjulen eller inte. Hur som helst, det var inte det jag skulle berätta utan jag tänkte faktiskt bara upplysa er om att jag nu druckit den absolut godaste juicen någonsin! Den må vara dyr men alltså, heaven! Jag var ju som tvungen att köpa något drickbart på affären! ;)

Paulúns superjuice Hallon & granatäpple med äpple och svarta vinbär.

Jag har tidigare köpt Paulúns supermüsli äpple/kanel som jag tyckte mycket om så jag tänkte att juicen kanske också var bra :) Och se där, jag hade rätt!

En tanke på “Superjuice!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s