Är jag vuxen nu?

Att jaga vuxenpoäng när man ÄR vuxen känns helt plötsligt lite barnsligt.

Jag kom på mig själv att tänka ”men det här måste ju vara hur många vuxenpoäng som helst” idag. Jag hade nämligen vikt och manglat all tvätt, jag hade lagt båda barnen, tvättat, diskat och förberett fredagsmiddagen. Till och med valt ut vilket rödvin vi skulle dricka och allt detta till Radio P4!!!!!

P4!?

Och tänka sig, men alldeles nyss var jag ute och drog både pulka och vagn en sväng runt kvarteret medan Mattias skottade taket. Så hurtigt!! Piggelin poäng? ;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s