Dear santa.

Ju närmre vi kommer julafton desto fler saker ploppar upp på min wishlist. Man får visst ha en sådan, även om man nu snart är 28 och har två barn! ;) Man får önska sig precis hur mycket och exakt vad som helst på den. För det är just bara en önskelista. Ingen k r a v lista!!

I alla fall uppdatera jag nu min lista med ett underställ från Helly Hansen till mig. Finns HÄR! I samma veva lägger jag även in en fleecetröja som man kan hitta HÄR!

helly hansen alltiude

 

Och till lilla Vilde önskar jag en Lumilove pingvin i färgen grå :) Den kan man hitta på bla Leklust!

lumilove

Under dagen kan den lekas med och när natten kommer, lyser den med ett svagt sken och spelar en mjuk liten melodi som hjälper barnen att somna. Den blir inte varm, så den kan utan fara ligga under täcket. För att ladda upp den, placeras den enkelt på laddningsplattan. Så enkelt att barnen kan göra det själva. Pingvin Lumilove är en trygg och säker lampa för alla stora och små barn. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s