KBT i Örnsköldsvik

Linnéa Samtalsmottagning Privat samtalsmottagning Kognitiv psykoterapi/KBT

kbt

Okej, detta är min kära mor Annica och hennes kollega Mona. Båda är legitimerade sjuksköterskor med specialistutbildning inom psykiatri, grundläggande psykoterapiutbildning och med  mångårig erfarenhet från både öppen och sluten psykiatrivård. De har även handledareutbildning inom vårdyrket. I och med nerdragningar och begränsningar inom psykiatrin såg de ett behov av en öppen privat samtalsmottagning med inriktning på KBT-behandling. De följde sina drömmar och öppnade eget.

Många som drabbas av psykisk ohälsa drar sig för att vända sig till vårdcentralen, en kanske inte ens vill sätta sig i ett offentligt väntrum. Därför har Linnéa Samtalsmottagning valt en avskild, fridfull miljö. Du behöver heller ingen remiss för att komma dit och du kan få en tid snabbt, även kvällstid. Går du på behandling privat blir det heller ingen sjukdomsförklaring, du får alltså ingen diagnos.

Så mycket som hälften av alla sjukskrivningar beror på ångest, depression eller stress. KBT-behandling är ett effektivt sätt att förebygga sjukskrivningar och snabbare komma tillbaka till arbetet.

Ju fler som vet att Linnéa Samtalsmottagning  finns och är verksamma i Örnsköldsvik desto bättre. Det finns ju faktiskt inte så många privata aktörer här i stan.

Läs mer om KBT och LinneaKBT’s olika samtalsbehandlingar på deras sida :)

www.linneakbt.se

2 tankar om “KBT i Örnsköldsvik

  1. Får jag sno det här inlägget och publicera på min blogg? Länkar gärna till din blogg i inlägget med :D Tänkte att jag kanske har några läsare som inte du har som behöver tipset och som kan tipsa vidare ^^

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s