Den bästa appen för i år!

Den kanske absolut bästa appen jag laddat ner i år måste vara NATTI NATTI! Den interaktiva godnattboken för barn.

Nu är det vinter på  ”Natti Natti” bondgården. Och i natt har det till och med snöat. Dyk in i snövärlden och natta alla djuren. 

natti natti

”Natti Natti!” är den perfekta appen med söt musik och elegant berättad, för den bästa sovritualen varje dag. I hela huset släcks lamporna och till och med djuren i ladan är trötta. Men vem ska natta dem? Vem släcker ljuset i deras spiltor? Detta är uppgifterna för små barn i åldrarna 1-4. Att se hur alla djuren somnar är ett ljuvligt sätt att komma I rätt stämning vid läggdags.

natti höna

 

Man kan sätta på ett autoplay och då sköter djuren sig själva och lampan släcks efter ett tag. För hemma hos oss så blir Vilde så trött att han inte orkar trycka och leka med appen. Med leka menar jag just den del där man kan trycka på de olika djuren ett antal gånger och så gör de saker typ som att kon råmar eller kycklingarna skuttar runt :)

Att man dessutom själv blir lite sömnig och invaggad i någon slags bomullslugn är bara härligt! ;) Vi har appen på svenska men här nedan kan ni se ett klipp från den engelska versionen;

2 tankar om “Den bästa appen för i år!

 1. Den ska laddas ner! =) har varit på jakt efter ngt för Cornelia att titta på men inget verkar vara passande.

  Sv: Tack, min man gillar att fotografera så det blir lätt en hel del foton, dessvärre hamnar de flesta kvar i datorn, så jag blev glad när han gjorde slag i saken och faktiskt framkalla årets julkort till nära och kära.

  SV 2; såg att du hade Läst LOU, själv jobbar jag som upphandlare typ 20% och har fått lära mig lagen på efterhand. Är annars utbildad civilekonom vilket jag hoppade på direkt efter ett halvår på komvux i Övik. Fick ngnstans ta ett sabbatsår för att göra annat men gjorde slutligen klart utbildningen.

  Om medlena inte räcker till, du har inte möjlighet att jobba delvis och plugga på halvfart några av åren?

  • Har du laddad ner den ännu? Vad tycker du? :)

   Aah, upphandlare. Hur tycker du att det är? Jag tycker det var så upprutat på något sätt, inte min favorit. Men allt kan ju variera. Civilekonom var något jag ville läsa förut men jag hade inte riktigt orken till det då. Synd kan man tycka nu när man är ett par år äldre :'( Jag tror inte att man kan läsa jurist på halvfart, tyvärr. Det är bara översiktskursen man kan göra det med =/ Och att jobba + studera heltid kan bli tufft. Men vi får se vad som händer :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s