Bodum – Pavina

Jag fullkomligt älskar dess muggar. Perfekta att dricka kaffe eller te ur. Eller vilken annan varm dryck som helst!

Första gången jag såg dem var hemma hos en vän och sen dess har jag varit helt såld på dem. Tyvärr så jag har aldrig köpt några egna. Men vet ni vad, jag kanske gör det nu. För än en gång levererar min favoritsida! De kör nu Bodum på kampanj, upp till 67% rabatt! Helt perfekt så här inför jul! :)

Vill ni hitta fina saker till riktigt bra priser bli medlem ni också!

bodum

Det färgglada silikonbandet skyddar mot hettan i kaffet, finurligt va? :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s