Julefrid

Vi har alltid tända ljus här hemma, när vi är inne. Bara man är varlig är det inte farligt ;)

Jag tycker inte det spelar någon roll om det är ljust ute eller inte. Jag älskar den rogivande effekt som eld har på mig.

På tal om ljus och jul. Vi eldar dels en olja från Indiska som heter typ julmys och en olja från TBS, Cranberry. Jag köpte den för två eller tre år sen tror jag så den är snart slut men den doftar ljuvligt. Oljan från Indiska dofter tyvärr inte alls speciellt mycket trots att jag droppat i nästan 10 droppar :( Men här i helgen tänkte jag dra ner på stan och köpa Yankee Candle sparkling cinnamon. Har hört att den ska lukta superdupermycket jul. Och det är den effekten jag vill uppnå. Är det någon av er som eldar den? Eller någon annan favorit kanske?

2 tankar om “Julefrid

  1. Mysigt! Jag har en son som är bara nån månad äldre än Vilde, och jag kan absolut inte ha något i fönstren längre :-( De få blomkrukor jag har kvar står på en trave böcker! Men nu har vi hängt ljus i lyktor, så lite mys blir det i alla fall!

    • Hihi, ja de har helt plötsligt blivit så långa våra små. Eller framför allt fått långa armar, haha! Vilde har nu kommit på att han kan flytta stolarna mot fönstret och sen klättra upp och ställa sig _i_ fönstret och göra imma så vi har verkligen ett problem här hemma just nu =/ Men han kommer nog på något annat bus här i dagarna och då har vi andra bekymmer :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s