Hackad?

What the hell?

Jag kom helt plötsligt inte in på min hotmail från mobilen. Försökte från nätet, det gick inte heller. Det stod att någon annan använde mitt konto? Tänkte att det var datorn hemma som jobbade på något men när jag kom hem så var det samma sak. Sen säger den att mitt lösenord helt plötsligt nu är fel??

Har jag blivit hackad? :O

Vad ska jag ta mig till nu? Min mail är superviktigt för att min vardag ska gå runt.

-Later-

Problem solved. Men hur gör jag nu för att det inte ska bli hackat igen? Tänk om jag har någon slags spionskit på datorn?! =P Nooooooo!

En tanke på “Hackad?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s