Proffsblogga?

Jag vet inte om jag skulle kunna göra det om jag ens hade chansen. Att ständigt känna press på att leverera? Jag kan bara skriva när jag verkligen känner för det. Det kan bli så att det går en vecka helt utan inlägg för att sen sprutas ut 11 stycken på en dag. Att då ha det där kravet på tex minst fem inlägg om dagen hade nog gjort mig olycklig.

Varför jag tar upp detta är för att jag i natt drömde att jag var en av dessa bloggerskor. Jag var någon slags Kissie look alike =P Jag var helt förstörd över hur elaka folk var i kommentarerna och jag förstod inte varför. Allt jag försökte göra var att passa in. Det var fruktansvärt.

mediamanniskan.se

 

En sak är dock säker, proffsbloggare eller inte. Alla älskar vi nog kommentarer (gärna positiva)! :) Det är dialogen med läsarna som sporrar en många gånger! Och ja, jag vet. Jag är fortfarande helt hopplös på att svara i tid. Sorry. Ni betyder mycket för mig ändå!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s