Lite less =P

Lite sent att bitcha om detta men,

Jag fick häromdagen ett sms från The Bodyshop kundklubb om att de nu öppnar en butik i Övik! Kul för dem.

När jag var i kontakt med dem gällande detta med franchise, när jag gav dem min affärsplan på 15 sidor med analyser för hållbarhet, så sa jag att bäst hade varit om jag hade kunnat få öppna i slutet på året 2012. Slutet på november/början på december. Julhandeln är viktig och hade givit en fin start. Elva hade hunnit bli några månader och jag hade fått Vilde på dagis. Jag tyckte också att vi skulle vänta för att se om det skulle dyka upp någon lokal efter gågatan istället för att lägga butiken i Öviks dyraste (vad det gäller hyror) galleria. Men nej. De ville bums ligga i den gallerian och öppning skulle ske senast i Juli. De pressade på och jag fick ungefär sex veckor på mig att lösa allt sen skulle de annonsera. Jag frågade om ett datum, en deadline som jag var tvungen att ha fixat allt innan men jag fick inget svar. Fyra veckor senare ringer en väninna mig och säger att hon nu läst annons om att de söker franchisetgare till Övik. Jag kan ju tycka att de åtminstone kunnat meddela mig detta, men nej. Hur som helst,

Kul att nu se att de gör e x a k t som jag föreslog från början.

Jag känner mig lätt pissad på. Det känns fördjävligt att jag la ner så mycket energi på detta. Att jag var på Almi ftgp och att jag hade den kontakt jag hade med banken gällande den investering man skulle vara tvungen att göra. Att jag satt och ringde runt till många av de andra TBS för att höra mig för hur de tyckte allt fungerade osv osv osv. Bortkastad tid.

Men jag önskar så klart de som nu öppnade The Bodyshop här i Övik all lycka! :) Det var på tiden att vi fick TBS till Örnsköldsvik.

Tidigare inlägg om just detta;

https://niomanadersvantan.com/2012/05/14/will-i-cope/

https://i0.wp.com/www.cbc.ca/undertheinfluence/body%20shop%20logo.jpg

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s