Jag älskar min Double monkey!!!

Ååh geez. Jag fullkomligt älskar monkeyn!

https://i0.wp.com/www.emmaljunga.com/img/304/175897.jpg

Vi tog oss en provtur igår eftermiddag runt Höglandsjön och jag kan inte komma på något som jag upplevde som ett problem trots snö och grusväg. Eller jo, däcken har ett lite för klent mönster. Så det kan bli lite slirigt. Men det jag leva med! Och ibland fastnar det pinnar under stänkskydden. Men det är heller ingenting som jag inte kan leva med!

Vagnen var hur lättkörd som helst, nästan lika lätt som Nitron. Jag upplevde det verkligen inte som om att jag gick och styrde en dubbelvagn. Och nu är jag ändå van en extra smal singelvagn. Så trots att den är så pass bred som den är upplevde jag den mindre! Sitsarna är otroligt lätta och det gick supersmidigt att vända dem precis som man ville ha dem. Framåt/bakåt, bakåt/bakåt, osv. Vagnen rullade lätt och jag är så glad att man kan vinkla handtaget precis i det läge man vill ha det. Vagnen gick fint i backar, både uppför och nedför och jag upplevde det inte som att jag gick och styrde på de 35kilo (?) som jag faktiskt gjorde.

Man behöver heller inte ha sitsarna åt samma håll för att fälla ihop vagnen utan det går bra ändå! Helt fantastiskt!

Färgen jag valde var Light grey och jag måste säga att färgen är tusen gånger snyggare i verkligheten än på bild!!

20121202-155238.jpg 20121202-155345.jpg

Jag trodde att Vilde skulle sitta trångt men trots att han hade en dunjacka på sig så satt han bra! Jag tror att de skålade sitsarna spelar ögat ett spratt! För sitsarna är inte mindre än på någon annan syskonvagn sa de på affären. Och kollar man upp det enligt spec. så skiljer sig sitsarna bara en ynka centimeter :)

Sufletten kanske är lite låg men det går bra ändå. På denna bild kan det se trångt ut. Men jag lovar, det var inte det! :) Vilde är iof en lite mindre kille. Men jag kan inte för mitt liv tro att det skulle vara ett problem med ett par centimeter till. Barn växer ju även framåt ochinte bara på bredden eller höjden om ni förstår vad jag menar. Det gör ju så att barnen hamnar i en annan position. Och som jag förstod det så är sitsen som en V. Alltså lite smalare i ryggen? Så när barnen växer kommer det automatiskt längre fram och där är det med andra ord lite bredare? Rätta mig om jag förstod det hela fel.

20121203-092559.jpg

Hurra för Emmaljungas Double Monkey!!!

Tack Babyproffsen Övik för den goda servicen! Ni levererar, igen! :)

En tanke på “Jag älskar min Double monkey!!!

  1. Hej!
    Är du fortf nöjd med monkeyn? Så sugen på den men läser om så många som upplever den som liten? Storasyster blir nästan 2 när nästa kommer. Hon är dock ganska nätt, men jag vill ändå inte att det ska bli onödigt trångt. Spec då det är vinter med allt vad det innebär…

    Hur upplever du det? Hur stor (vikt/längd) är din största?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s