Handlingskraftig!

Ja det måste jag ändå säga att jag är.

Ibland står du på kant med världen. Ibland står världen på kant med dig. Och det behövs. Det är inte bara du som behöver ändra på dig – du behöver förändra.

Men för att nu vara lite ytlig så fick jag igår ett infall. Jag har alltid stört mig på att jag har typ 200 olika täcken hemma. Eller ok, kanske tio, 200 var väl att ta i. Hur som helst, jag skulle bädda nytt i sängen och fick ett bryt när jag inte kunde hitta två täcken med samma egenskaper så jag gjorde nu slag i saken (för detta har jag tänkt på länge) och åkte ner till Jysk. Där köpte jag två set med täcke+kudde och ytterligare två kuddar. Nu ska jag banne i mig kasta alla gamla udda täcken jag har här hemma. För nog räcker det med fyra enkeltäcken, fyra dubbeltäcken och tio kuddar.

Jag känner mig nöjd. Det känns fräscht. Och jag känner mig lättad. Och nej, vi har ingen puttignuttig jul i vårt sovrum.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s