Sagolandet

I senaste Amelia hade de en rätt rolig bingo, jag försökte google fram en bild på den men gick bet på det och fick helt enkelt fota sidan. Men medan jag googlade detta föll jag in på en annan sida; se.jackpoyjoy.com/bingo

Eftersom jag är helt förtjust i allt med färg och form när det kommer det spel så var det svårt att motstå! Klick, det gick så fort! 

Jag har aldrig varit ett fan av bingo eller spel online men det föll sig bara så att jag var tvungen att gå vidare in på en slottmaskin som hette sagolandet. Det var en fin bild på Alice i underlandet som jag föll för och sen jag såg att det var fullspäckat med bonusspel. Vi alla älskar väl gratis, visst? :) Man kan dessutom spela på demoversionen och då gör man ju inte av med en krona men får ändå spela! ;)

Hur man vinner jackpotten

Du har chans att vinna Sagolandets jackpot i alla bonusspel på följande sätt:

  • Måla rosorna röda innan drottningen kommer
  • Få Jokerkortet innan drottningen visar sig i palatset
  • Vinn krocketmatchen och ha 5 igelkottar med guldstjärnor på magen
  • Välj kakan som innehåller jackpotmyntet på Galna Hattens tekalas

Seriöst, jag kunde inte motstå detta. Det är lite som när vi går ut och äter pizza. Ofta står det en slottmaskin i ett mörkt litet hörn någon stans och jag kan inte hejda mig från att gå dit och spela Grodjakten!!! :D

Jag är en sucker på det här.

Surfade runt lite på sajten och det visade sig att de har Deal or No deal också, rätt roligt. Jag kör ju demovarianten men det ändå roligt att få öppna alla lådor och bli ”uppring” av banken med olika bud :)

Men, timmarna flyger lätt iväg. Tänk på det gott folk.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s