Magen, idag.

Som jag skrev förra veckan så skulle jag ta en bild på magen och posta =P Det är inte med entusiastisk glädje jag gör detta men samtidigt.. It is what it is. På måndag är det fem månader sen Elva kom.

Som ni ser är magen inte riktigt platt. Jag tror tusan inte att den vill bli plattare än så här =P Och rumpan är helt förtvinad. Det lär ta både en och tusen knäböj innan den repar sig. Jag tog tyvärr ingen framifrånbild med kameran, Vilde kom och ville köra tåg. Men jag tog en precis alldeles nyss med Photobooth. Kvaliten blir ju därefter men det får ni nöja er med ;)

Ja, vad ska jag säga om detta. Magen är helt klart bredare än förut och midjan lyser med sin frånvaro =P Men nu är det jul och jag tänker inte avvara mig livets goda njutning, mat ;)

Om jag ska jämföra med hur det var med Vilde så skulle jag nog vilja påstå att jag ligger 6-8 veckor efter hur det gick tillbaka då. Men det är ju bara naturligt och faktiskt inget märkligt med det. Jag slänger in en bild från tiden efter Vilde kom. Detta är 3.5 månader efter första snittet alltså –>

Där kan man ju iaf skymta en midja! :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s