Julfest, check!

Så där ja. Då var årets första julfest (och julbord) avklarad.

 

Vi åkte som ni vet upp till Umeå och Nolia. Redan på bussen upp hade ju grabbarna där bak gungat igång ordentligt men jag såg aldrig om det rök några kläder? De åkte dock av på hemresan, haha! Hur som helst så bjöd grabbarna på huttar av Bacardi Melon och efter ett par mil kände man sig så där härligt varm :)

Vi checkade in på hotell Winn och det visade sig att jag och Mattias drog fullpoängarn gällande rum. Vi hade rum på trejde våningen och det var inrett med bland annat två soffor :) Duschen var superfräsch och jag fick mig ett helt sminkbord med mittspegel och två vinklade sidospeglar. Great! :) Det enda som saknades på rummet var kaffekokare.

Klockan 18 begav vi oss mot Nolia och julfesten. Det var sittning i en helt enorm lokal och i början kändes det rätt kallt och dragit. Julbordet var helt ok, det var bara det att den varma maten så som potatis, revbensspjäll, köttbullar med mera inte var genomvarmt utan knappt ljummet. De fanns som tur var två uppsättningar av detta julbord så jag tog min tallrik och gick iväg till det andra, där var maten som skulle vara varm, varm! :) Till det bordet var det dessutom ingen kö ;) Jag tror att folket som var där trodde att det var ett dessertbord. Men det stod ju nere i hörnet, i mörkret, det var det första bord jag lokaliserade. Ost! ;)

-Jo, där sitter jag med mobilen och försöker fånga bloggbilder, haha!-

Kvällen gick och underhållningen drog igång. Jag tror de hamnade lite efter körschemat för när klockan slagit 00 så hade vi bara sett hälften av uppträdandena, Pontare och Daniel. Och om jag minns rätt så skulle ju Riff raff ruff köra igång 00. Jag vet nu inte hur det blev efter 00 får vi tog en taxi hem till hotellet vid den tiden :)

Ponatre var iaf mysig att titta på. Han fick igång publik som bara han kan och vi hade det jättetrevligt. Det blev dans, det blev grogg, det blev tjo och tjim :) Och när han sen sjöng ”När vindarna viskar ditt namn” så blev det i stort sett allsång! OCh det var ju inte bara vi som var där. Vi var nog upp emot 800 pers i alla fall!

Dagen efter var det frukost och sen hemfärd klockan 11. Grabbarna där bak körde igång igen och innan vi var i Nordmaling så hade kläderna åkt av. Att de orka? Tre dagars fylla liksom =P

Nä, Tack för i år Bergnäset. Hoppas på repris nästa år! :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s