Vinnare!

Jag känner mig som en vinnare!

Jag var tidigare i kväll och plockade upp en hel IKEA-påse med kläder. Kläder som en av mina vänner tänkte göra sig av med. Jag kan ju säga att 90% av allt som var i den påsen behåller jag! Det var ju till och med kläder med prislappar kvar! :) Det mesta var från Vero Moda och i helt rätt färger; vitt, svart, grått, brunt och grönt. NEUTRALT är ledordet. Alla tröjor hade dessutom fina skärningar kring halsen eller söta detaljer på sig. Precis som jag vill ha det! :)

 

Rätt kul det där ändå, att det den ena tröttnat på ser den andra med helt andra ögon! Jag är helnöjd i alla fall :D Tack snälla!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s