Vin med fina vänner.

I lördags drack jag vin med fina vänner. Vi var bara tre stycken. Men oj vad mysigt vi hade det. Ingen mobiltelefon, ingen TV, inget störande över huvud taget. Vi lyssnade på musik från köket och vi avhandlade allt mellan himmel och jord. Helt underbart att bara sitta och surra över ett par flaskor vin. Alltså, vi drack en var. Inte ett par var ;) På slutet av kvällen var vi alla rätt berusade och samtalet hade glidit in på förlossningar. Jag säger då det, jag är glad över mina snitt! Haha :) Vilka berättelser de andra tjejerna drog, jag kan inte ens begripa hur jag skulle överleva i en sådan situation!

Jag ser redan fram emot nästa träff med dessa brudar! :) De är helt enkelt god stämning mellan oss alla! Vi är på samma sida rätt och slätt :) De kan vara så att de är lite mer fräck i munnen än mig för de fick mig att rodna både en och två gånger under kvällen :) Vi använder helt enkelt olika benämningar för samma saker, haha!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s