Det här med kängurus.

Idag såg jag på Barnkanalen. De visade en kängurufamilj och när hanen reste sig upp höll jag på att ramla ur soffan. Helt sjukt vad biffig han var! :O Jag har aldrig tänkt på det tidigare, men känguruer är ju riktiga biffar!

 

Varför har de så bitiga överkroppar när de har dinosauriekorta armar?

Och pappakängurun som de visade i programmet hade typ deffat eller något, för hela han var ett muskelpaket utan dess like. Herrugud! Jag har bara sett vanliga kängurer förut. Sådana man kan se på zoo! De ser ju ut som vilken Svensson som helst ;)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s