Xlash! :)

För inte så längesedan fick jag ett erbjudande om att pröva Xlash. Min plan var att börja nu den 1:a December för att sen kunna utvärdera det hela :) Det ska faktiskt bli riktigt roligt att prova detta!

Jag har dock hört varningar mot näring som förlänger ögonfransarna. Men tydligen gäller inte detta Xlash då det inte innehåller prostaglandiner som finns i andra liknande produkter.

Xlash sägs göra ögonfransarna längre och starkare. Nu är ju jag redan väldigt nöjd med mina ögonfransar för de är väldigt täta och tjocka men är det inte alltid så att mycket vill ha mer? ;)

Tre till fyra veckor ska det ta innan man märker något resultat. Så upp till bevis! :)

En tanke på “Xlash! :)

  1. Fick det tipset av en kollega som jag seriöst trodde hade gjort fransförlängning! Så på henne funkade det helt otroligt bra, och det har blivit rätt stor skillnad på mig med sen jag började använda det även om jag inte har samma jättefransar som henne. Så jag skulle säga att det funkar :) Men resultaten varierar väl efter förmåga antar jag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s