Glasögon till Vilde!

Vi var på ögonkoll förra tisdagen och det visade sig att Vilde brytningsfel inte blivit så mycket bättre. För att försöka hjälpa ögonen att utvecklas på rätt sätt så kommer därför Vilde att få glasögon nu. Men det känns helt ok. Bra att han får hjälp redan nu så att ögonen kan utvecklas ihop istället för att han ska behöva en lapp för ett öga när han blir 4. Vi åkte raka vägen ner till optikern efter vårt besök hos doktorn och fick med oss några olika bågar hem. De bågar det nu står mellan är dessa;

De första är ett par glasögon från Peak performance. Lite fräsiga iom att det är piloters ;) De är mina favoriter. Det andra paret är Bamse. De är mer kantiga och blir samtidigt lite mindre. Både är rätt fina på så det blir svårt att välja. Jag har försökt att få dem på bild när Vilde har dem på huvudet. Men det är lättare sagt än gjort =/ Jag tror han måste sova för att jag ska kunna få till en bild som fungerar, haha!

2 tankar om “Glasögon till Vilde!

  1. Hur gulligt är det inte med glasögon på småbarn! :) Hoppas det hjälper så han slipper problem i framtiden, och det kommer se urgulligt ut med dom där lockarna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s