Redo för utlandet!

Nu är det nära! :)

Tänk att lilla Elva fick sig ett eget pass innan hon ens hunnit fylla fyra månader, så märkligt. Så impulsivt. Vilde hann ju dock bli lite äldre!

Så upp till bevis nu då om det kommer att bli den mardröm de flesta varnar oss för eller om vi kommer att klara det fint :) Jag tror på det sist nämnda. Men jag gillar heller inte iden på att man ska ha någon slags kristanke redan innan man sitter i situationen. Självklart ska man vara förberedd och det är vi. Men man behöver ju inte måla fan på väggen i förtid ;)

Man ska alltid gå in för en uppgift med en positiv approach för det brukar oftast bli därefter!

Som det här med att det nu förväntas regna när vi ska gå på Zoo. Måste vi stanna hemma och deppa för det? NEJ! Packa ner regnkläder och sen kör vi! :) Ska allt falla på att det eventuellt är dåligt väder så skulle man ju aldrig våga semestra!

4 tankar om “Redo för utlandet!

  1. vi reste utomlands med vårt första barn när han var ca 6 månader har jag för mig. å sen igen när vårt andra barn var ca 8 månader och eftersom vi har bara strax över ett år mellan vår barn var ju den äldsta inte så stor då heller. Det har funkat jätte bra. Vi gjorde ju ingen helgalen resa genom djungeln precis utan reste runt i medelhavet å det är väldigt barnvänliga länder, frankrike, italien och spanien. Barnen blev omhändertagna vart vi än kom. De sov med oss på resturangerna på kvällarna och vi anpassade tempot på dagarna efter att vi hade småbarn med oss. Så frågar man mig är att resa med småbarn inget att tveka inför.

  2. Gu så gulliga passen blev med de små söta parvlarna på bild i dem. =)

    Svar: Japp, det finns i alla fall två klättergym i Göteborg som i alla fall min man besöker flitigt och jag emellanåt. Måste säga att det tillhör topp 10 på sätt man kan spendera en date på. Åker ni någonsin till Götet så hojta så kan jag guide er! Min man och jag brukar skoja om att han borde öppna ett klättergym i Övik (hans födelseort, även lilla Cornelias) så jag påpekade för honom att han i alla fall säkerligen skulle ha en kund om han skred till verket! =)

    Trevlig helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s