Åh nej! :°(

Det visade sig att Vilde blivande dagmamma man är allergisk mot katter så Vilde kan tyvärr inte den platsen :( Jag som verkligen hade sett ram emot detta nu. Så himla typiskt :( Men det fungerar ju självklart inte med alla våra missar. Och det är ju inte direkt så att jag planerar att göra mig av med dem!

Det finns eventuellt en plats ledig hos vår granne. Men är det bra de? Blir det inte lätt att de vill springa i mellan? Alltså att Vilde vill kommahem när han ser att jag är ute på gården med Elva eller att han vill gå över till sin dagmamma när han ser att de andra banren är där och leker?

Varför blev det så här? Jg som hade blivit trygg i tanken på tanten. Och bra avstånd var det dit också! Inte för långt, men heller inte för kort.

4 tankar om “Åh nej! :°(

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s