Halloween 2012

Halloween 2012 har gått av stapeln och nu är det bara 363 dagar tills nästa omgång! :)

Alla Halloween börjar egentligen med timmar av förberedelser. I år var det hattar som skulle tillverkas, och vingar, och kjolar ;)

I år hade vi en plan om att det skulle vara mer sött än läskigt så vi bestämde oss för att köra på Anime :) Stora ögon och puffiga, färggranna kjolar. För att det skulle bli lite mer halloween över det hela adderade vi vingar.

Jag måste erkänna att jag blev mycket nöjd över hattarna!! :) Vingarna däremot blev ju inte så bra! Notera gärna den fina måttstock vi använde under våra beräkningar! ;)

Efter att vi virat najtråd till vi både fått blåsor på fingrarna var det dags för make!

Det blev en del pusslande med vilka skuggor, kritor och pennor vi skulle använda oss av men det slutade med att vi tog svart eyeliner, kladdkrita, och svart matt ögonskugga för att få det riktigt svart. Färgen runt om var vit kladdkrita och grön ögonskugga. Till ögonblänk använde vi sen en whiteboardpenna i vitt. En sån man skriver på glastavlor med alltså ;) Fungerade perfekt! På med peruker efter det och sen var det bara att byta om! Vi körde som ni ser på lite olika varianter av make! :)

När klockan slagit 23.20 satt vi oss i Taxin och åkte in till staden! Det är en årlig Halloweenfest som vi alltid svänger förbi och likt blev det detta år! :)

Väl ute var jag väl inte så där supertaggad. Jag hade knappt druckit ett glas vin under kvällen. Det blev liksom lite tokigt med planeringen. Tanken var att vi skulle vara barnfria men det blev inte så. Och att lägga två små barn samtidigt som man syr, piffar och sminkar är inte det lättaste. Tyvärr. Så mitt undertagg resulterade i en tidig taxi hem :(

Det var en del som ville ta bilder på oss och det är ju alltid trevligt! :D Mindre trevligt var den slemmiga snubben som hängde efter oss och inte fattade vinken om att lämna oss ifred =P

Got to love the polisbil i bakgrunden! ;)

Hatten av för oss! :) Gonatt för i år!

 

3 tankar om “Halloween 2012

  1. Va fin sidan blev! (inte för att den inte var det innan men ….snygg makeover!)
    och va grym du är på att lägga make up och styla! Jag helgillar era outfits..som ett roligt och uppmuntrande inslag i vardagen!

  2. Ping: Snart är det halloween!! | Nio månaders väntan..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s