CSS

Alltså jag håller fortfarande på med detta =P

Jag försöker flytta allt som är till höger till vänster sida. Menys alltså. Så som det var förr.

Och apropå bloggande. Många vill ju gärna göra sig en slant på det. Och nej, jag hade nog inte tackat nej till det heller. Men jag har sagt det förr och gör det igen, jag vill inte ha en massa reklam överallt. Blinkade sidebars osv gör allt så plottrigt, tycker ni inte? Ja, nu var det inte dit jag ville komma utan jag ville bara få ur mig att det faktiskt kostar mer än vad det smakar. För att hålla den här bloggen i liv med allt som hör den till, bilder, texter, video mm så har jag fått uppgradera i stort sett allt. Pengar som dras årligen med andra ord. Och det är inte några små korvören har jag märkt. Det är minst 150USD varje år =P

Man märker inte att det fort drar iväg när man bara gör en liten grej här och där. Men kollar man sen på listan över aktiva uppgraderingar ser man ju att det faktiskt är en del ändå.

Ja visst är det kanske löjligt av mig att gnälla om detta, men just nu känns det pissigt att betala för custom CSS när man inte ens begriper sig på det och än mindre får det att fungera =P

 

Kul va?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s