Vänner

Vänner är bland det viktigaste man har.

När jag var yngre körde jag på parollen att ensam är stark. Ju mindre vänner man hade desto bättre var det, för alla var ju ändå falska och oftast inte alls nå vidare snälla. Speciellt tjejer. Så jag hade min lilla skara med vänner omkring mig, oftast grabbar och inte så många till antal. Men jag har haft desto fler bekanta, bekanta som alltid liksom funnit där också på nått vis.

Men nu när jag är äldre känner jag mer och mer hur viktigt mina vänner faktiskt är, och hur när jag faktiskt vill ha dem. Jag kan tycka att det är synd att jag så sällan verkligen berättar för dem hur mycket de betyder för mig. För de är viktiga och speciella, precis varenda en av dem! Och jag kan säga att det finns inte en av dem som inte har hjälpt till att forma mig till den jag är idag.

Vilken lycka jag känner över att jag har turen att ha så fantastiskt underbara, roliga, fina, goa, tokiga vänner,  både gamla och nya i mitt liv. Jag vill ta er alla i min famn och bara goskrama er för att visa min tacksamhet över att ni finns i mitt liv och gör det glatt och ljust!

Framöver vill jag bli bättre på att visa min uppskattning. Det kan ju räcka med att man skickar ett litet sms bara för att säga god morgon :) Vem blir inte glad av det?

Jag tycker förresten att alla ska bli bättre på att bekräfta varandra. Vi har sprungit in i en tid då vi allt för ofta tar varandra för givet. En tid när vi har koll på varandra över facebook, twitter, instagram osv. i stället för att ringa ett samtal och fråga hur det mås.

Mer kärlek till alla.

5 tankar om “Vänner

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s