Ny mardröm :(

I natt drömde jag en mardröm igen. En sån där skräckfilmsdröm. Var kommer de ifrån?

Jag orkar inte gå igenom hela drömmen nu men kan ju ta slutklämmen på den;

Jag vaknar upp, omtöcknad på något slags träskiva på hjul. Fastbunden i midjan. Jag försöker ta mig loss. Det är en tjej där, hon var tydligen svartsjuk för att hennes snubbe gett mig en kram. Hon och hennes kompis var där. Jag försöker ta mig lös och ser att hon står men en handhållen cirkelsåg :O Hon drar den över mitt lår och jag ser hur det öppnar sig. Jag känner det också. Det gör så sjuuuukt ont! I panik försöker jag nu rycka mig loss men hon börjar såga i mina armar, mina underarmar. Jag försöker desperat fäkta bort henne och sträcka mig efter en avstängningsknapp. Jag når den inte och det hela fortsätter. Tillslut får jag tag i maskinen och bryter sönder den men det hela slutar ändå inte. Nu står hon och håller i en borr som hon kör in i bakhuvudet på mig. Flera gånger. Jag känner hur hela huvudet vibrerar och hur den gräver sig in. Jag försöker påminna mig själv om att det är en dröm och jag väljer att fokusera på alfabetet, det är det enda sättet som jag kan undkomma smärtan, A B C D E F, jag kommer sällan längre innan jag är tillbaka i smärtan igen. Även här försöker jag nå efter en stoppknapp. Det går inte. Försöker med alfabetet igen, påminner mig om att det bara är en dröm, men varför vaknar jag inte då? Till slut gör det så ont i bakhuvudet och ljudet som ilar igenom min hjärna är obeskrivligt att jag faktiskt vaknar. På riktigt. Och jädrar vad det stack och hade sig i bakhuvudet. Nästan som någon slags sockerdricka. Vansinnigt obehagligt.

Varför vakande jag inte tidigare när jag var så medveten om att det var en dröm?

Jag hatar att drömma.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s