Höst Elva! :)

Jag kan inte låta bli att ta en massa kort nu när jag pratar med Elva. Hon gör iof ganska lika saker. Men vem kan motstå ett spädbarnsskratt? :) De ler ju verkligen helhjärtat och ärligt! Inte som vi vuxna kan göra, dra på ett fejksmile i tid och otid =P

-Glädje-

3 tankar om “Höst Elva! :)

  • Varför skulle jag ha det? Har du fått några indikationer på att jag skulle ha den diagnosen? Så vitt jag vet så innebär Damp koncentrationssvårigheter och nedsatt motorik. Det är inget jag har några problem med. Rätt märkligt kommentar av dig, tycker du inte?

  • Det är så jäkla lätt att sitta och vräka ur sig massa skit när man inte behöver se personen man säger det till i ögonen.

   Har man inget vettigt att komma med, SHUT UP!

   Du framstår bara som en en komplett idiot som inte har något bättre för sig än att sitta och dissa folk på nätet.

   Ja, det var tydligen lätt för mig att dissa dig ”Chrille”, över nätet också…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s