Steka fläsket!

Hur är det ens möjligt?! :O

Jag skulle försöka mig på fläskpannkaka igen och denna gång med bakpulver. Allt började bra. Jag gjorde allt för att det nu skulle bli en fluffig pannkaka. Det var speciell vispning av äggen och det var bakpulver. Perfekt tänkte jag, nu jäklar ska jag inte misslyckas! In med smeten i ugnen! Ett par minuter senare slår det mig att jag glömde steka fläsket innan jag la det i formen. Kul =P

Varför blir det så där? Hur som helst sjönk även denna pannkaka ihop efter att jag tagit ut den. Men väl inne i ugnen var den fluffig och fin. Det var nog mitt sista försök till fläskpannkaka.

Slut på dumheter nu. Oink oink.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s