När man måste städa.

När ni städar, gör ni det i någon viss ordning eller tar ni det som det kommer?

Jag är så där att jag verkligen måste städa köket först. Jag är allergisk mot saker på diskbänken och mår otroligt dåligt i själen när bänkarna inte är torkade. Rätt tokigt. För att det ligger världens största hög med tvätt på golvet i sovrummet rör mig inte i ryggen liksom. Men köket måste torkas flera gånger per dag.

Jag kan tänka mig att många har samma känsla över toaletten. Men det har inte jag. Mest bara för att jag hatar att städa toalettstolen. Det är Mattias sak. Det och att rensa avloppen. För hur rent man än har det i toan så tycker jag att det är en speciell lukt på vattnet. Och får jag bara en förnimmelse av detta vill jag kräkas. Jo, vi har toapluttar som ska hjälpa med detta. Men det spelar ingen roll. Städar jag toan så tömmer jag typ ut en hel flaska Korin bara för att försäkra mig om att det bara kommer att lukta Klor vad jag än gör ;)

Sen tycker väl alla om att ha det städat runt om sig, självklart. Men det finns ju rum man prioriterar :) Det får inte gå till överdrift!

Ja, som sagt. Vad har ni för ordning och vad prioriterar ni för rum? :)

 

2 tankar om “När man måste städa.

  1. Köket definitivt! Om jag kliver upp på morgonen och köket är stökigt så försvinner all min energi för typ resten av dagen. Tror att det är för att köket är så centralt, spenderar en stor del av dagen där. Inget får lägenheten att kännas så ostädat som ett ostädat kök. På städdagen tar vi resten av lägenheten. Men jag önskar att jag var en superorganiserad person som höll efter lite bättre och städade lite varje dag så att det alltid var fint här hemma. :)

    • Åh ja, jag känner som sagt samma sak! :) Jag tycker inte det spelar någon roll även om man städar lite varje dag. Det känns ändå smutsigt tills man storstädar. Så då är det ju lika bra att skita i att småstäda och sen göra det ordentligt en gång i veckan typ! :) Det räcker väl med att man plockar upp alla leksaker? :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s