Medial

Förra cirkelträffen vi hade å skojjade vi till det rejält!! Innan övningarna så presenterade Elisabeth oss alla som medium från frankrike, haha! Sen skulle vi jobba två och två och försöka ta ner en personlig kontakt till den vi jobbade med.

Jag tycker dess övningar är rätt jobbigt då jag känner att jag måste prestera så mycket men det gick ändå över förväntan. Jag plockade upp ett par saker som min ”partner” kunde bekräfta och sen körde vi denna övning med rotation. Alltså med en massa utan deltagarna. Det var en av de mer erfarna i gruppen som sa till mig att först ta in känslan när det kändes svårt. När jag inte kände någon direkt kontakt. Och vilken skillnad det blev! Så mycket enklare att börja i den änden. Jag var tidigare full fokuserad på att ta reda på om det var en man eller en kvinna som jag hade med mig.

Vi gjorde även en meditationsövning där vi skulle se våran skyddsängel. Jag önskar att vi kunde göra den övningen igen, för jag kunde inte slappna av och det hela var lite diffust. Gör vi om det kommer det nog gå bättre då jag vet ”vägen”.

Nu på torsdag ska jag iväg på seans i alla fall. Skönt att bara få vara och lyssna istället för att måsta jobba ;)

Apropå övningen med ängel. Herregud vad jag kände mig varm och välkomnad. Vingarna slöt sig om mig och värmde mig innifrån och ut. Helt underbart. Så himla synd att jag inte kunde få någon bild på vem det var. Det var bara diffust kring ansiktet.  Faktiskt redan innan guiden sa att ängeln skulle omfamna oss hade den bett mig komma in :) om jag ska beskriva känslan jag fick i kroppen just då lite mer detaljerat så skulle jag nog jämföra det med när man verkligen behöver en kram, man får den och man känner sig älskad. Som när man får en kram av mamma i precis rätt ögonblick :) Värme. Hjärta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s