För alltid.

Jag kan försöka hur många gånger som helst men aldrig blir det tillräcklig. Att förklara min kärlek till mannen i mitt liv är något som  jag ofta sitter och klurar på. Inte för att han inte vet. Utan för att jag inte tycker mig kunna uttala det tillräckligt. Det är så mycket mer!

Eftersom jag nu är förkyld så gör jag som jag skrev tidigare, tittar på bilder.

Dessa bilder kommer ifrån stockholm. Vi var på Gröna lund och hade det helt galet roligt. Sällskapet bestod av min bror och hans ex. Och jag måste säga att det är sällan jag känt mig så avslappnad och till lags :) Alla bjöd på sig själva till den gräns att det nästan blev barnsligt. Vi tjoade och tjimmade. Skojjade på tunnelbanan och skrattade i stort set 72h i sträck! Lovely!

Jag minns hur jag kunde sitta och titta på Mattias och bli så där pirrig i hela kroppen. Det händer faktiskt ibland nu också. Men inte på samma sätt. Inte nyårnatt i magen utan mer små fjärilar :) Men hey, better then nothing!

-Kärleken-

Vad vi inte anade var att jag var gravid denna helg. Jag minns att jag sa att jag mådde lite illa och att jag absolut skulle ha Langos. Så pass till den grad att Eric ex frågade om jag var gravid. Men jag hade absolut ingen aning om att det faktiskt var så. Det märkte vi hemma. Denna grav. resulterade dock i ett MA :( Men två månader efter det väntade vi Vilde!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s