Tummen upp för kopparspiral!

Jag måste skriva detta för att inbringa hopp hos de velande.

Sen jag satt in min spriral så har allt varit kanon! Ni minns väl hur uppgiven jag var där ett tag, speciellt direkt efter insättandet? Men jag måste nu säga att jag är mer än nöjd! Jag har alltid tampas med mycket mensvärk, så pass att jag blivit sängliggandes och måste ätit alldeles för mycket alvedon. Ibland även starkare tabletter. Och som jag blött. Jag var ju ändå nöjd jämfört med hur det h a r varit när jag var yngre men.. Nu har jag absolut noll mensvärk och jag blöder bara fyra dagar :) Fröken tvärtom, det är jag det!

Men nu ska man väl inte ropa hej förrän man är över bron.. Detta kanske kommer att spåra ur fullständigt framöver, det har jag ingen aning om. Men just nu känns det bra!

Den enda nackdel jag upplevt är trådarna. Både jag och Mattias känner dem rätt väl. Och de är ju trots allt ganska vassa. Som avklippt fiskelina. Jag skulle till BM och korta ner dem men oturligt nog så är hon sjukskriven just nu så det får vänta. Det går ju ändå bra, men har man otur så sticks det ;)

Summa summarum, för vissa fungerar kopparspiral fantastiskt trots allt man hör.

2 tankar om “Tummen upp för kopparspiral!

  1. Men oj, vad skönt! För mig var det precis tvärt om, 4 dagar pyttelite och ingen värk innan och efter var det syndaflod 1,5 vecka med mensvärken från helvetet…Kände aldrig av trådarna men spiralen i sig petade konstant!

    Kul att höra att det funkar bättre för en del andra iallafall :) För annars är det ju ett superbra preventivmedel!

  2. Vad skönt att höra!!
    Jag har oxå bestämt mig för den!! Skönt och slippa ta en massa hormoner:))
    Hoppas det snart blir bättre på nätterna för er!!
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s